Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser och för att analysera vår trafik. Integritetspolicy Cookiepolicy

Sälj en Lastbil via autoExus

Vill du sälja din Lastbil? För att göra detta kan du använda olika sätt att sälja. Erbjud din Lastbil till återförsäljare eller återförsäljare, men kom ihåg att priset från återförsäljaren kommer att vara lägre än marknadspriset med cirka 30 %. Du kan lägga ut Lastbil till försäljning på bilmarknaden, men detta kräver din närvaro på plats och du måste skjuta upp din verksamhet. Du kan lägga in en annons i tidningen, men idag är det väldigt få som läser tidningar och det är osannolikt att du hittar en riktig köpare genom tidningen för ett bra pris. Du kan också placera en annons på en bilförsäljningswebbplats, och detta är det bästa alternativet om du vill sälja din Lastbil utan att bli distraherad från vardagliga angelägenheter eller arbete. På vår webbplats kan du placera en annons gratis och sälja din Lastbil. För att göra detta måste du först registrera dig och skapa din profil och sedan lägga till en annons.

Registrera

Registreringslänk

För att lägga till en annons på vår sida måste du först registrera dig. Följ registreringslänken och fyll i alla fält - förnamn, efternamn, e-postadress och lösenord. Lösenordet måste vara minst 8 tecken långt, inklusive versaler, gemener och numeriska tecken. Fyll i captcha och sedan måste du komma överens om villkor innan registrering. Därefter skickas en sexsiffrig kod till din e-postadress som du måste ange på användaraktiveringssidan så att du kan aktivera och komplettera din profil. Du kan även aktivera din profil via Google eller Facebook. I det här fallet kommer det inte att finnas någon kod eftersom din e-postadress redan har verifierats. Du behöver bara fylla i och aktivera din profil. Efter att ha slutfört registreringen kommer du att omdirigeras till huvudsidan, där du redan kan logga in som registrerad användare och lägga till en annons och sälja din Lastbil.

Lägg upp en annons på autoExus - Lastbil

Knappsäljs gratis

Nu, som registrerad användare, kan du lägga till din Lastbil på vår webbplats för försäljning. För att göra detta, klicka på knappen - SÄLJ GRATIS - i navigeringsmenyn och välj en Lastbil från menyn. Sedan kommer du till en sida där du kan ange all data (allmänna data, motor, transmission, kaross, extra, pris, bilder och beskrivning) och lägga till din Lastbil till salu. Nu är din annons tillgänglig online och alla användare av vår webbplats kan se din Lastbil på autoExus. Du hittar alla dina annonser genom att klicka på knappen - Min zon - i navigeringsmenyn och välja kategorin bilar, motorcyklar, lastbilar, ... och så vidare. Här kan du ändra eller ta bort din annons. Också i samma meny, om du väljer kategorin min profil, kan du ändra din profil eller lösenord, eller ta bort din profil och alla dina annonser helt.

FAQ

Hur mycket kostar det att publicera en annons på autoExus?

Att publicera annonser till försäljning på vår webbplats är helt gratis för användarna.

För närvarande finns det inga begränsningar för hur länge annonserna ska publiceras på webbplatsen. Annonsen förblir tillgänglig tills användaren raderar den.

För att göra detta behöver du registrera dig på sajten eller aktivera din profil via Google eller Facebook. Välj sedan kategorin för ditt fordon, fyll sedan i detaljerna, ladda upp ett foto, lägg till en beskrivning och din annons är redo att publiceras.

Klicka på knappen - Min zon - och välj din fordonskategori så ser du alla dina listor i den kategorin. Klicka sedan på knappen - Redigera - för att ändra meddelandet eller på -Radera-knappen - för att radera meddelandet.

Klicka på knappen -Min zon- i navigeringsmenyn och klicka på länken -Min profil-, klicka sedan på knappen -Redigera- så kommer du till en sida där du kan ändra din profil eller lösenord, eller helt radera din profil och alla dina reklamannonser.

Koden för att aktivera ditt konto har redan skickats, kontrollera din e-postadress Kontrollera också din skräppostmapp. Din leverantör kan ha placerat e -postmeddelandet med aktiveringskoden i skräppostmappen. Om du inte har fått ett e -postmeddelande med en aktiveringskod, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig med registrering https://autoexus.com/contact